Algemene voorwaarden, retour- en restitutiebeleid1. Reserveringen Alle reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging door Scampi Sublime. We behouden ons het recht voor om elke reservering op elk moment en om welke reden dan ook te annuleren of te weigeren.

2. Annuleringsbeleid We begrijpen dat plannen kunnen veranderen, maar geef ons alsjeblieft minstens 24 uur van tevoren op de hoogte als je je reservering moet annuleren of wijzigen. Het niet naleven hiervan kan resulteren in een annuleringsvergoeding tot het volledige bedrag van uw reservering.

3. Betaling Betaling voor maaltijden en diensten bij Scampi Sublime kan contant, per pinpas of creditcard worden voldaan. We accepteren geen cheques. Betalingen moeten worden voldaan op het moment dat de diensten worden geleverd.

4. Retourbeleid Vanwege de aard van de diensten die wij aanbieden, hebben wij geen retourbeleid voor maaltijden en drankjes. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw maaltijd of drankje, laat het ons dan onmiddellijk weten zodat wij u tegemoet kunnen komen.

5. Restitutiebeleid Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw maaltijd of drankje, laat het ons dan onmiddellijk weten zodat wij u tegemoet kunnen komen. Restituties worden op ons eigen inzicht bepaald en kunnen geheel of gedeeltelijk zijn, afhankelijk van de omstandigheden.

6. Aansprakelijkheid Scampi Sublime is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen of persoonlijke schade van gasten tijdens hun bezoek aan ons restaurant.

7. Wijzigingen in het beleid We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden, het retour- en restitutiebeleid op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gast om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in dit beleid.